Kontroll

Hej!

Det är dags att göra en ordentlig genomgång av bilen. Detta för att vara säker på att allt fungerar som det ska, att garantin på bilen fortsätter gälla och att den klarar besiktningen.

Så då tänker jag att det kanske kan vara lämpligt att göra en ordentlig genomgång av en pensionär. Jag menar när vi ändå håller på! Detta för att vara säker på att allt fungerar som det ska för det där med garantin har jag ingen aning om hur det fungerar. Däremot kan det vara bra att klara besiktningen.

Så här började jag skriva tidigare i dag. Jag gick ifrån en stund för att kolla på Skånetrafiken angående en resa jag tänkt göra i dag. Då har detta omskakande hänt på Centralstationen. Så i nuläget känns det rätt ointressant att berätta om min ”kontroll”. Jag avvaktar med skrivandet och hoppas att inget mer ska hända. Det känns bra att veta att kompetenta människor snabbt var på plats och att de som befann sig på platsen när det hände faktiskt gjorde som de blev tillsagda, vilket inte alltid är självklart.

Det verkar som om läget är under kontroll just nu. Jag återkommer vid ett annat tillfälle.

Kram Inger