Julstök

Hej!

Nu känner jag att pensionärslivet är mitt liv. Jag har alldeles glömt bort vad det är för dag! Det är Lilljulafton det har jag koll på men att det är måndag har alldeles försvunnit i fjärran någonstans. Nu framåt kvällningen dök måndagen upp och därför skriver jag lite sent.

Jag som inte är så julig av mig har nu i flera dagar hållit på med aktiviteter som vanligtvis förknippas med jul så det kanske också är en ingång i mitt pensionärsliv.

Ibland behöver man inte säga så mycket så idag fattar jag mig kort. Jag vill av hela mitt hjärta önska er en fröjdefull jul!

Kram Inger


5 Replies to “Julstök”

  1. Jag undrade också. Har själv tagit det rätt lugnt men i kväll insåg jag att jag liknade min svärmor. Har redan dukat inför morgondagen. ?? Ha en fin jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait