Lars

Hej!

“Vi har samlats här i dag för att ta farväl av Lars Anders Gunnar Hagerman” fick officianten besked om att han inte skulle säga när vi satt i kapellet. Vi var många som kommit till begravningen och alla visste vem vi skulle hedra och alla kallade Lars för olika namn. Alla hade vi olika bitar av honom med oss. Bitar som tillsammans gav oss en komplex bild av en man som alla tyckte mycket om och många av oss älskade djupt.

Jag skulle kunna skriva åtskilliga ord om min lillebror för att beskriva honom så som jag kände honom. Men om till exempel någon av arbetskamraterna som var närvarande skulle beskriva honom så skulle det ge en annan bild av samme man. Så därför skriver jag bara

Älskade Lasse!
Du kommer för alltid att finnas i våra hjärtan och saknaden är oändlig.
 

Kram Inger