Dagen

Hej!

Dagar kommer och dagar går. Vissa dagar bara flyter förbi medan andra får en att stanna upp. Det kan vara dagar som regelbundet återkommer och därför påminner oss om att ingenting är för evigt. Det kan vara den enskilda dagen som av någon anledning bara blir speciell.

Just nu kan dagarna i mångt och mycket kännas hopplösa. Politiskt är det oroligt och klimatet är fullständigt ur balans.

Ibland kan det nästan kännas lite förbjudet att bara vara glad och lycklig eftersom så många människor i världen är allt annat än det.

Så kommer en sådan dag då människor trots allt elände väljer att glädjas över stunden just nu.

Jag har förmånen att vara omgiven av människor som ger mig så mycket energi och jag vill av hela mitt hjärta tacka er alla som på olika sätt uppmärksammat min födelsedag. Den dagen blir en fin dag för mig att minnas.

Idag är en annan fin dag att minnas. En stor dag för barnbarnet som börjar i förskoleklass. Jag önskar dig allt gott älskade barn.

Jag fick en dikt sänd till mig. Jag tycker den är fin.

Dagen i dag är en märklig dag.
Den är Din.
Gårdagen föll ur Dina händer,
den kan inte få mera innehåll
än Du redan har givet den.
Morgondagen vet Du ingenting om.
Men dagen i dag, den har Du.
Använd Dig av den.
Idag kan du glädja någon.
I dag kan Du hjälpa en annan.
Kanske Dig själv.
Dagen i dag är en märklig dag.
Den är Din.

(Indisk dikt – Författare okänd)

Kram Inger

 I texten finns det inlagt länkar där man kan få veta mer om intressanta saker som tas upp eller nämns i bloggen. Länkarna är fetstilade och är understrukna (det sistnämnda kan variera beroende på webbläsare)