Kärlek

Hej!

När livet rullar på tar man lätt saker för givet. Att allt ska fortsätta som det brukar göra.

I dag när jag skriver detta är det söndagen den 11 februari 2024. Och det är Olles 72-årsdag. I dagarna är det 55 år sedan Olle och jag blev ett par.

En kvinna sa till mig för många år sedan ”…… men jag har ju ingen Olle”. Men det har jag och det är jag så oändligt tacksam för. Jag ger inte så ofta som jag borde uttryck för detta. Så därför gav jag Olle i present en tavla målad av en kvinna i sjuttioårsåldern. En tavla som ska försöka symbolisera vad jag känner för min Olle. Jag skrev en text på baksidan av tavlan. Den texten skriver jag nu även här.

Älskar Dig för
Din kravlöshet – Bara Du får köttbullar
Din idealism – Bara Du får respons
Din förnöjsamhet – Bara Du får ha din egna kudde
Din trofasthet – Bara Du får ägna dig åt laget
Din lojalitet – Bara Du får kärlek
Din omtanke – Bara Du får jordgubbar

Den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag.

Med all min kärlek

Inger

I texten finns det inlagt länkar där man kan få veta mer om intressanta saker som tas upp eller nämns i bloggen. Länkarna är fetstilade och är understrukna (det sistnämnda kan variera beroende på webbläsare)