Kolugn

Hej!

Efter att under nästan fem och ett halvt år i princip alltid suttit vid mitt köksbord och skrivit bloggen har jag nu satt mig vid mitt nya skrivbord för att skriva. Det känns inte helt ok. Det är för trångt.  Men eftersom jag är en tålmodig kvinna så ger jag inte upp i första taget. Det här kan ingå i mina försök att acceptera förändringar utan att bli stressad. Vi får se hur det går.

Som jag berättat så har vi röjt lite. Då gör man fynd. Jag hittade ett gammalt kort som gjorde intryck på mig. På kortet står det

Allt jag behöver veta om livet har jag lärt mig av en ko“.

När jag var liten och ledsen för att någon varit elak så sa mamma nämligen alltid: “Skillnaden mellan en bråkstake och en ko är den intelligenta blicken i kons ögon“. Jag tyckte hon var fånig men orden tröstade mig.

På kortet finns det fler affirmationer som kan kännas tänkvärda. Här kommer ett urval mer eller mindre kända.

  • Gråt inte över spilld mjölk
  • Gräset är grönare på andra sidan staketet
  • Allting tål att tuggas om och om och om…
  • Ta tjuren vid hornen
  • Att trampa i koskit ger tur
  • Svart och vitt är alltid trendigt
  • Spendera mycket tid med dina kompisar
  • Det är roligare i grupp

Kram Inger  

I texten finns det inlagt länkar där man kan få veta mer om intressanta saker som tas upp eller nämns i bloggen. Länkarna är fetstilade och är understrukna (det sistnämnda kan variera beroende på webbläsare)